Pěší výlet KyR Říp 9.4.2022

Ahooj, už je to tady. Dne 9. 4. 2022 se uskuteční akce volně inspirována OI Sněžkou. Na plánu je sice menší kopec, ale zato stejně, ne-li více zábavy.

Ahooj, už je to tady.
Dne 9. 4. 2022 se uskuteční akce volně inspirována OI Sněžkou. Na plánu je sice menší kopec, ale zato stejně, ne-li více zábavy. A o co vlastně jde?

O pěší výlet s ochutnávkou piv z rodinného minipivovaru. Akce je určena pro studenty, vyučující i přátelé studijního programu KyR.

Srazíme se tematicky na Karlově náměstí v Roudnici nad Labem u sloupu se sochou sv. Vavřince. Sraz je naplánovaný na 10:00, z Prahy hl. n. jede vlak v 8:46. Odtud vyrazíme směrem na horu Říp, kde si zdatní řečníci budou moci potrénovat své prezentační dovednosti formou proslovu. Dále budeme pokračovat do Ctíněvsi, kde se zastavíme občerstvit v minipivovaru. Poté trasa povede přes zříceninu Jevín do Mlčechvostů, odkud pojedeme vlakem zpět do Prahy. Pro méně zdatné turisty je připravena alternativní trasa.

Hlavní trasa (19.2 km):
https://mapy.cz/s/kucehovulo

Alternativní trasa pro měně zdatné turisty (13.7 km):
https://mapy.cz/s/jajahufuda

Prosím, vyplňte následující formulář, pokud se plánujete zúčastnit.
https://forms.gle/5NpMB1hsWP9vJZ1B7

V případě dotazů napište mně nebo Vítkovi Rambovi na Facebook, případně mi můžete napsat na e-mail (jirak [dot] jirikatgmail [dot] com, 605 831 120) či můžete napsat dotaz do diskuze k této události.

Díky a těšíme se.